+357 25 581 906
vashiotis@vashiotis.com.cy
  • Τα Νέα μας

    da NOI… There is no place like home!

    da NOI… There is no place like home!

    4 February 2017 Posted by Takis Vashiotis Ltd Τα Νέα μας

    Ο Όμιλος Εταιρειών Takis Vasiotis Group είναι μια επιτυχημένη επιχείρηση που αποτελεί εδώ και μισό αιώνα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης γης και ακινήτων στην Κύπρο. Η συνέπεια κι η εντιμότητα, η έρευνα και τα σχέδια ανάπτυξης για τον εντοπισμό των αναγκών της αγοράς, τοποθετούν την εταιρεία στη λίστα με τις κορυφαίες επιχειρήσεις της Κύπρου. Το 2000 η Εταιρεία ίδρυσε την εμπορική εταιρεία Da Noi – εταιρεία εγκατάστασης επίπλων και ντουλαπιών κουζίνας, εσωτερικών και εξωτερικών πόρτων, εξαρτημάτων για έπιπλα και ντουλάπια.

    Η επιτυχία της Da Noi επέτρεψε στην εταιρεία να αντιπροσωπεύει ίσως τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης σε ότι αφορά τα ντουλάπια κουζινών, τις εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες, τα παράθυρα και τα ντουλάπια. Η Da Noi συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια στη Γερμανία, την Ιταλία και την Ελλάδα και έχει αναγνωριστεί για τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που διατηρεί, με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 9001: 2008, την τεχνολογία και την αισθητική τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό σχεδιασμό για τα σπίτια.

    Όλα αυτά τα χρόνια, η αποστολή της Da Noi έχει παραμείνει αμετάβλητη – ο σεβασμός στον πελάτη, η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών, η συνέπεια στην ποιότητα και η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό. Οι υπηρεσίες της εταιρείας περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την εγκατάσταση. Το design τελευταίας τεχνολογίας, οι νέες τάσεις, η υψηλή αισθητική, η άριστη λειτουργικότητα, η ποιότητα των υλικών και η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό, χαρακτηρίζουν τη μοναδικότητα, όπως και τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

    Με συνεχή μελέτη των τεχνολογικών εξελίξεων, με πολύτιμη εμπειρία και γνώση, συμβουλεύουμε και καθοδηγούμε κάθε πελάτη με βάση τις ατομικές σχέσεις, τόσο στην επιλογή όσο και στον σχεδιασμό του σπιτιού σας.

    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ανακαινισμένο χώρο μας για να εισέλθετε κι εσείς στον εκπληκτικό κόσμο της Da Noi!

    Στοιχεία επικοινωνίας:

    Vashiotis Ikos Center
    28ης Οκτωβρίου & Ιάκωβου Τομπάζη, Λεμεσός, Κύπρος
    Τηλ. +357 25 581 906
    www.danoi.com.cy